Wanne (Trois-Ponts)
×

Door op het hoogteprofiel te klikken kan je de grote kaart bekijken. Door op de coordinaten te klikken krijg je de exacte locatie van de startplaats. Bij downloads kan het gpx-bestand gedownload worden indien dit aanwezig is. Reageren op een wandeling kan via het formulier onderaan. Je kunt dit doen als gast of nadat je ingelogd hebt. Bij het invullen van het formulier kan je tevens een belevenisscore geven aan de hand van de sterren.

Samrée - La Roche - Samrée
Markering :
Afstand : 13 km
Hoogtemeters : 288
Start : Kerk Samrée
Coordinaten : 50.209199 , 5.637054
Bron : /
Downloads :

We parkeren aan het speelpleintje, aan de kerk van Samrée. We wandelen de straat achter de parking gelegen in. Een 100-tal meter verder begint onze wandeling. We wandelen links de straat in. Er volgt nog een klein stukje betonbaan en slaan schuin rechtsaf. We gaan nu een 4-tal km door de bossen en wandelen steeds bergaf. We bereiken een vijver, slaan hier af naar links en wandelen verder naar beneden over de betonbaan.

We volgen de markeringen nog een 3-tal km en bereiken dan een uitzichtspunt. Hier krijgen we een prachtig zicht op ' La Roche '. Ook kunnen we even afwijken van onze route om het hoger gelegen uitzichtspunt ' De belvedère van de Deister ' te beklimmen.

We vervolgen onze route over de betonbaan, weg van ' La Roche '. Even verderop passeren we het wildpark ' Le Parc à Gibier ' waar men even kan rusten of iets drinken.

Na onze rustpauze gaan we dadelijk flink bergop. Dit houdt een tijdje aan daar ' Samrée ' zo'n 300 m hoger ligt dan het uitzichtspunt in ' La Roche '. We bereiken het hoogste punt van onze wandeling, ' Col de Haussire ', 550 m boven de zeespiegel.

Van hieruit wandelen we terug naar de kerk van ' Samrée '.

toegevoegd door HikingDB - op 20 Apr 2014